Posjeta naših učenika SSS ,,Ivan Uskoković“

Učenici Srednje pomorske škole, odjeljenje 4.a, posjetili su 08.02.2018. godine JU Srednju stručnu školu „Ivan Uskoković“ u Podgorici. Sa učenicima su išli nastavnici Risto Miranović i Gojko Jokić kao i direktor Veljko Botica.

Domaćini iz podgoričke škole, nastavnici Praktične nastave, naše učenike i nastavnike su proveli kroz školsku zgradu, sa posebnim akcentom na školske laboratorije za mehatroniku, pneumatiku i kompjutersko upravljanje i radionicu za automehatroniku i zavarivanje.

Učenici i nastavnici su prisustvovali prezentaciji opreme i softvera koji se koriste u školskim laboratorijama i demonstraciji utvrđivanja grešaka na motornom vozilu sa planom otklanjanja kvarova. Učenici su imali priliku da i sami rade sa dijagnostičkom opremom (priključenje, pokretanje softvera, čitanje grešaka) kao i da se upoznaju sa opremom za vulkaniziranje i odlaganje korišćenog ulja iz radionice.

Posjeta Srednjoj strucnoj skoli Ivan Uskokovic (43)

Picture 1 of 29

Posjeta Podgorici predstavlja spoj ugodnog i korisnog, naši učenici su se družili sa svojim vršnjacima iz druge stručne škole, ali su imali priliku i da se upoznaju sa opremom i načinom rada u drugoj školi.