Obavještenja

Jednodnevni izlet odjeljenja II1 i IIb

Objavljeno 17. oktobra 2017. u kategoriji Dešavanja

Učenici drugog  razreda, odjeljenja II1(špedeitersko – agencijski i carinski tehničar) i IIb (nautički tehničar), bili su na jednodnevnom izletu i posjetili su prijestolnicu Cetinje, u četvrtak (5. X 2017.god).

Učenici su obišli Cetinjski manastir pa potom uživali u autentičnoj arhitekturi grada….te se i sami uvjerili u opravdanost tvrdnje da je Cetinje – grad muzej. (više…)

Jednodnevni izlet odjeljenja III1 i IIIa

Objavljeno 17. oktobra 2017. u kategoriji Dešavanja

Učenici trećeg razreda špeditersko-agenciskog i carinskog tehničara posjetili su u srijedu (4. X 2017. god) glavni grad.

Tom prilikom obišli su manastir Dajbabe, a potom i  Internacionalni sajam knjiga u Capital Plazi u Podgorici. Slobodno vrijeme, uoči povratka kući, učenici su proveli u tržnom centru Delta City.

(više…)

Izlet učenika odjeljenja 2.a i IIa

Objavljeno 12. oktobra 2017. u kategoriji Dešavanja

U ponedjeljak, 09. X 2017. godine, organizovan je jednodnevni izlet za učenike odjeljenja 2.a i IIa.

Ushićenje i radost, kako učenika tako i profesora, bili su očiti već od samog trenutka polaska. U autobusu je vladala pozitivna atmosfera – smijeh, šale, muzika…  Po dolasku na Cetinje, učenici su imali sat vremena da prošetaju gradom i posjete njegove kulturno – istorijske znamenitosti.

Nakon obilaska Cetinja, zaputili smo se ka Njegoševom mauzoleju. Stepenice, njih 461, nijesu nas obeshrabrile pa smo se u čas posla popeli do Mauzoleja. Ljubazni domaćini upoznali su učenike sa istorijatom Mauzoleja kao i sa njegovim kulturno – istorijskim značajem. (više…)

Izlet odjeljenja 3.a i IIIb

Objavljeno 12. oktobra 2017. u kategoriji Dešavanja

2.X 2017.

Sunčano jutro obećavalo je lijep dan pred nama. Krenuli smo u 7.45 ka Njegušima. Autobus nije bio tijesan za 47 učenika, a muzika je treštala iz nekoliko zvučnika. Iako alkohol nije bio dozvoljen, uspjeli smo da budemo veseli. Na putu ka Njegušima, zastali smo na vidikovcu, da sa visine pogledamo Boku i još jednom se uvjerimo u njenu nemjerljivu ljepotu. U rukama iskusnoga Rada, 25 krivina ispravilo se glatko, vještim okretanjem ogromnog volana.

Topla njeguška dobrodošlica sačekala nas je u konobi „Njeguška sijela“, u vlasništvu porodice Popović. Iz te junačke kuće potekao je i naš drug iz odjeljenja, Ivan. Spremili su nam domaće sendviče sa pršutom i sirom, čiji ukus je uzaludno opisivati, jer ga je nemoguće dočarati, kao ni onaj specifični njeguški vazduh koji nas je opio ali i osvježio. Bilo je prilike i za kratko opuštanje uz fudbalsku loptu. Njeguši se razvijaju u pravo turističko mjesto. Napustili smo ga uz pogled na Njegoševu rodnu kuću, koju ćemo posjetiti sigurno, prvom prilikom. (više…)

Upis redovnih učenika u 2, 3. i 4. razred

Objavljeno 23. avgusta 2017. u kategoriji Nastava

Upis redovnih učenika i 2, 3. i 4. razred održaće se 28. i 29. avgusta od 8.00 do 12.00 časova kod odjeljenskih starješina. Učenici su OBAVEZNI da donesu svjedočanstvo od prethodnog razreda.

Raspored polaganja stručnih završnih ispita u avgustovskom roku

Objavljeno 15. avgusta 2017. u kategorijama Maturanti i Nastava

Polaganje stručnih-završnih ispita (odbrana stručnog rada i predmet po izboru) održaće se prema sledećem rasporedu (po smjerovima):

Raspored polaganja VANREDNIH i diferencijalnih ispita za učenike 1, 2. i 3. razreda

Objavljeno 9. avgusta 2017. u kategoriji Vanredna nastava

Vanredni i deferencijalni ispiti u avgustovskom ispitnom roku će se polagati po sledećim rasporedima:

RASPORED POLAGANJA ispita u avgustovskom ispitnom roku za vanredne učenike 4. razreda

Objavljeno 4. avgusta 2017. u kategoriji Vanredna nastava

Ispiti vanrednih učenika 4. razreda u avgustovskom ispitnom roku će se polagati po sledećim rasporedima:

Raspored popravnih ispita za učenike 1, 2. i 3. razreda

Objavljeno 27. juna 2017. u kategorijama Nastava i Popravni

Raspored popravnih USMENIH i PISMENIH ispita u avgustovskom roku za redovne učenike 1, 2. i 3. razreda.

Prijavljivanje VANREDNIH ispita za avgustovski ispitni rok školske 2016/17 godine

Objavljeno 22. juna 2017. u kategoriji Vanredna nastava

Prijava vanrednih ispita za učenike 1, 2, 3. i 4. razreda za avgustovski ispitni rok školske 2016/17 godine, obaviće se 1, 2. i 3. avgusta 2017. godine od 8 do 12 časova.