Antoniju Kandiću 13 odličja u plivačkim disciplinama

Želimo da pohvalimo uspjeh učenika naše Škole,  pomislili smo da je i u njegovom slučaju opravdana ona stara latinska Mens sana in corpore sano…Naime, Antonije Kandić (drugi rared, odsjek nautika) nije samo uspješan mladi sportista već je i uzoran učenik.

Osnovnu školu završio je sa diplomom Luča, za srednju školu odabrao je nas i ostao dosljedan svojim radnim navikama – prvi razred završio je sa svim peticama.  

Dijelimo sa vama informacije koje smo dobili od njegovog trenera Seada Adrovića: “Na „Zimskom državnom prvenstvu Crne Gore u plivanju“ (8.-9.12.2018, Herceg Novi), na kojem je učestvovalo 195 plivača iz 10 crnogorskih klubova, Antonije Kandić se okitio sa 13 odličja u sljedećim plivačkim disciplinama:

   ·  50m slobodno-zlato u juniorskoj kategoriji,

   ·  100m delfin-zlato u juniorskoj kategoriji,

   ·  50m delfin-zlato u juniorskoj kategoriji,

   ·  400m slobodno-zlato u juniorskoj i apsolutnoj kategrijii,

   ·  štafeta 4x50m slobodno-bronza u apsolutnoj kategoriji,

   ·  100m slobodno-zlato u juniorskoj kategoriji,

   ·  1500m slobodno- zlato u juniorskoj i apsolutnoj kategoriji,

   ·   200m slobodno- zlato u juniorskoj i srebro u apsolutnoj kategoriji,

   ·   400m mješovito-zlato u juniorskoj i srebro u apsolutnoj kategoriji i

  ·  štafeta 4x50m mješovito – bronzana medalja u apsolutnoj kategoriji. U narednom periodu ga očekuju reprezentativne pripreme sa nacionalnim timom Crne Gore, a zatim i učešće na međunarodnom plivačkom mitingu „Montenegro Mimoza Kup 2019″.
Antonije se profesionalno bavi plivanjem pet godina u PVK ,,Jadran“ a trenažni trening realizuje na bazenu “Dr.Simo Milosevic“ u Igalu, svakim danim osim nedelje tako da dnevno prepliva 6 do 7 km.”

Nama kao Školi ostaje da čestitamo od srca i da obećamo da ćemo i nadalje navijati kako za uspjeh u bazenu tako i za uspjeh u školi.

Bravo, Antonije 🙂 !