UPSHIFT radionica

Laboratorija za inovacije “Kreaktivator” organizovala je proteklog vikenda trinaestu UpShift radionicu na kojoj su učestvovali mladi iz cijele Crne Gore, a jedan od odabranih timova činili su mladi volonoteri NVO “Naša akcija”, inače naše učenice.

Nakon tri dana vrijednog rada učesnici su žiriju predstavili kreirana rješenja za probleme u svojim zajednicama koje su prepoznali.  Kotorski tim sačinjen od Nađe Srdić, Ivane Rapovac, Dejane Vujković nagrađen je sa 2000 eura za poboljšanje uslova u osnovnoj školi “Njegoš” u Škaljarima sa fokusom na uređenje dvorišta i fiskulturene sale ove ustanove.

Laboratorija inovacija za mlade “Kreaktivator” je inicijativa nastala pod okriljem Unicef Montenegro, finansirana od strane ING i podržana od Ministarstva prosvjete Crne Gore, a implementirana od strane NVO “DigitalizujMe”.

UPSHIFT radionica, oktobar, 2019 (1)

Picture 1 of 10

NVO “Naša akcija” za svaki poziv motiviše svoje mlado članstvo da se prijavi na UpShift radionice kako bi stekli znanje ove vrijedne vannastavne edukacije, naše učenice Nađa, Dejana i Ivana su odreagovale na poziv i prijavile svoje učešće, a mi ih ovom prilikom pohvaljujemo.

Sa učenicama je razgovarala profesorica Nataša Perović, njihov odjeljenjski starješina.